new in!

Shooo alla idag har jag varit 2 äfarrer hela tiden ja första hollister och den 2 Footlocker!
Ja och här e anledningen - Jag köpte air max (blå) sen jag gillade inte dem längre och ville bytta ut mot några andra air max (rosa,svart,lilla) sen det fanns inte storlek så vi åkte till Footlocker´s i hela wien bara föratt hitta dem men vi hittade inte dem jag blev skit sur och gnälde hela vägen hem, men sen så sa pappa att han ska bästalla dem t mig weeehhooo så vi kommer åka ditt (footlocker) imorgon och beställa dem! ungefär kl 2 åkte vi hem och  åt mat sen så tagga vi till donauzentrum t hollister och va där liten stund sen så åkte vi hem.
Jusst nu så sitter jag och kollar på film ska blogga mer sen puss ♥
 

tips på lite ungdoms-serier

1.90210 -

Serien kretsar kring familjen Wilsons flytt från Kansas till Kalifornien, ungefär som den ursprungliga serien där familjen Walshs flyttade från Minnesota till Kalifornien. Dessutom finns det med många drag och repliker ifrån den ursprungliga serien.. Massa drama,kärlek & intriger - love it !

2. Pretty little liars -

Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.

3.the wampire diaries  -

 Två killar och en tjej som dem båda älskar.Serien följer livet av Elena Gilbert (Nina Dobrev) en 17-årig flicka, som faller för en 162-årig vampyr som heter Stefan Salvatore (Paul Wesley). Deras förhållande blir allt komplicerat som Stefans onda och illvilliga äldre bror Damon Salvatore (Ian Somerhalder) tillbaka med en plan för att utlösa förödelse på stan och en hämnd mot sin yngre bror. Båda bröderna börjar visa tillgivenhet mot Elena, främst på grund av hennes likhet med sitt förflutna kärlek Katherine Pierce. Det visade att Elena är en ättling till Katherine, som så småningom återvänder med planer mot trion.


Hemma i wien igen ♥

shhoo japp är hemma i wien igen kom hem typ för 2 timmar sen och jusst nu sitter jag framför datan och äter glass! kärlek ♥ Twister , kommer sakna kroatien skitt mycket det var fettnice där men aja vi får åka ditt nästa år också ;). puss

LÄS OM DU PALLAR

Shooo ja som ni vet är jag i kroatien! de e ssssssskkkkkiiiitt kul vi badar o allt! under oss ( i den hyrda lägenheten) bor en skit fin kille jag blev vänn med, nu istället för min pappa så hänger jag med han! kommer bara hem föratt äta mat HAHAHAH men aja killen heter daniel, hen e 14 och han e från wien, där min pappa bor, jag fick hans nummer och allt sen han ba : vi kan träffas när du kommer t din pappa på sommar lovet sen jag ba : okej:D <3 men aja jusst nu så chillar jag och kollar på film : in time den e skit bra rekomenderar! ok ska kolla klert sen så ska jag tagga och bada med daniel! puss.
 
utsiktet från hotelet ! jusst nu äre 36 grader
finare i värkligheten!
auchhh blev skit solbränd! de gör skit ont min hud går av!
 
 

Kroatien 2012 ♥


säljer pärlplattor!

Finns det nåt jag kan göra för att tjäna pengar?
Nu säljer jag några av mina pärlplattor, jag kan göra fler på beställning ni väljer vilka mönster dem ska ha!

små örhängen - 5 kr
stora örhängen- 10kr
små halsband- 6kr
stora halsband- 20
vill du ha några du kan kontakta mig på facebook @paulinapayne så kan vi snacka mer!
Jag vill bara säga att jag har väldig låga priser, jag kollade på en tjejs blogg hon sålde stora halsband för 65kr!

Me: Why don't you tattoo "Belieber" on your arm, Justin? Justin: Because it's already tattooed in my heart. :)

Sitter och lyssnar på musik nu :) Han är sjukt duktig ♫♪ ♥
 
 
 
 

new in!

skit fina örhängen och en spegel :)
 
en vit tjocktröja en vanlig tröja och en topp ! sjukt fina!
 

this or that?!

Vad väljer ni?
 

hiss elr diss?

JB`s nya skiva! har den och hissar den!den är skit bra!

lika som bär?

Omg kollla jag har en kompis som heter natalie hon e skit fin och hon e fett lik amanda seyfried tycker jag.
vad tycker ni?

Rosor är röda,Världen är stor,Jag har en kniv,Och vet var du bor.

Hej alla har vaknat YEYY ja min pappa är i jobbet och jag sitter hemma och spelar saboteu på ps3
aja jag har inte hunnit shoppa än men vi ska göra de på lördag/söndag, jag har laddat ner gimp 2 men den e cp så vi får se vad de bli.bloggar mer sen :)

.

Hej alla sorry att jag inte har bloggat men jaa dt har hänt litte grejer jag har varit i sjukhuset osv, men aa förutom de så har jag fått en justin bibers biljett till hans konsär yess fick goldticket det är när man e längst framme YEAHHHH! men aja jusst nu sitter jag och laddar ner gimp osv sen ska jag äta så tack & hej

ESPANIAAA WEEEEHOOO

omg dem vänn hela skiten först VM sen nu EM WOWW och min älsklning fernando torres vänn gold sko asso om man skjuter mäst mål då får man den! åhh han e så fin ! puss & bajs

BAMMM



RSS 2.0